Modern / Tijdloos

  PVC

Modern / Tijdloos PVC schrijnwerk

Ontdek onze tijdloze PVC-producten

 

In PVC hebben wij onze standaard-reeks Kömmerling 76 AD. De profielen van deze reeks leunen heel dicht aan tegen het tijdloze uitzicht van houten ramen maar moeten qua looks veelal niet onderdoen voor aluminium-schrijnwerk ; door bvb. gebruik te maken van de nieuwste matte folies wordt het verschil tussen PVC en aluminium schijnwerk nagenoeg onzichtbaar.

  Aluminium

Modern / Tijdloos aluminium schrijnwerk

Ontdek onze tijdloze aluminium producten

 

Onze aluminium profielreeksen worden gekenmerkt door een zeer strak uitzicht en een uitgepuurde rechtlijnigheid.

STAR 75

De profielreeks Aliplast STAR 75 staat voor goeie thermische waardes gecombineerd met een competitieve prijs. Om de isolatiewaardes van deze reeks nog te verbeteren kunnen er thermische glasstrips rondom de beglazing voorzien worden (= STAR 75i) en zelfs isolerende vulstukken toegevoegd worden in de middenste kamer (= in de thermische onderbreking) van de profielen (= STAR 75i+).

STAR 90

Voor wie zelfs deze isolatiewaardes nog niet voldoende zijn en dus de meest performante profielen op de markt wenst, hebben wij de Aliplast STAR 90-reeks ter beschikking. Deze reeks wordt veelal gebruikt in combinatie met triple beglazing. Aangezien wij in deze profielen altijd thermische glasstrips en isolerende vulstukken voorzien (= STAR 90i+), biedt deze reeks zelfs voor de meest veeleisende klant inzake isolatiewaardes een pasklare oplossing. Zelfs de passiefnormen kunnen hierdoor gehaald worden.