Klassiek / Rustiek

  PVC

KuurneC5 (11).jpg

Klassiek / Rustiek PVC schrijnwerk

Ontdek onze klassieke PVC producten en realisaties

 

In PVC kunt u met onze standaard-reeks Kömmerling 76 AD werken, waardoor het uitzicht van uw ramen sterk aanleunt tegen het klassieke uitzicht van houten ramen, inclusief de waterneus aan de onderzijde van de raam- en deurvleugels.

Indien u echter het rustieke nog iets meer wil benadrukken, kan u met de retro-reeks Kömmerling 76 AD DESIGN werken. Door de extra "bult" aan de buitenzijde van de raamvleugels wordt er een soort van omkadering gecreëerd rondom de opendraaiende delen. Op deze ramen kunnen er zowel verticaal (op de makelaar van een dubbel opendraaiend raam) als horizontaal (op tussenregels en onderdorpels) ook allerhande sierlijsten voorzien worden, zodat de ramen nog meer tot hun recht komen in een landelijke woning of pastoriewoning.

  Aluminium

uw-stijl-klassiek-rustiek-alu.jpg

Klassiek / Rustiek aluminium schrijnwerk

Ontdek onze klassieke aluminium producten en realisaties

 

In aluminium is er de dag van vandaag een enorme vraag naar aluminium ramen met het uitzicht van stalen ramen. Hiervoor hebben wij de Aliplast Steellook ter beschikking. Met deze reeks kunt u dus het typisch slanke uitzicht van stalen ramen bekomen, maar toch gecombineerd met de sterke thermische eigenschappen van hedendaags aluminium-schrijnwerk.